Archief

Golfclub Spandersbosch is ‘Comitted to Jeugd’

Golfclub Spandersbosch mag zich als eerste golfclub in ’t Gooi en als 41ste in Nederland ‘Comitted to Jeugd’ noemen. Dit programma van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) heeft als doel om de golfclubs het gereedschap te geven om jeugd te enthousiasmeren voor de golfsport.

Na de successen van Joost Luiten in het KLM Open en Daan Huizing in Kharkov is de verwachting binnen de Hilversumse vereniging dat de golfsport nog meer aantrekkingskracht gaat tonen richting de jonge golfer. ‘Om die reden komt het fantastisch uit dat Golfpark Spandersbosch de jeugd een veilige, sportief uitdagende en gezellige thuisbasis biedt’, aldus secretaris Carla de Greeve. ‘Een door de NGF gecertificeerde golfclub heeft aangetoond dat de organisatie, het beleid en het opleidings- en begeleidingsprogramma voor de jeugd aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoet.’

Lees hier verder op de website van Dichtbij.

Social Media
Buienradar