Archief

Pokergolf bij Pitch&Putt Golf Maurik

Het ondernemersechtpaar, Peter en Maartje Snijders, is continue op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen voor hun bedrijf. Naast een gezellige horeca worden er uiteenlopende activiteiten aangeboden zoals Pitch&Putt Golf, Voetgolf en Solexrijden. Vanaf nu kunnen bezoekers ook Pokergolf spelen. Het Pokergolf is een nieuwe spelvariant op Pitch&Putt Golf.

Ludiek pokeren
Maartje Snijders van Pitch&Putt Golf Maurik licht toe: “Terugkerende groepen willen we naast ons bestaande aanbod ook nieuwe activiteiten kunnen bieden. Daarom introduceren we het Pokergolf, een nieuw en origineel teambuildingspel op de Pitch&Putt Golfbaan. Hartstikke leuk om in het najaar te doen tijdens een groepsuitje.”

Lees hier verder op de website van StadTiel en ga hier naar de website van Pitch&Putt Maurik.

Social Media
Buienradar