Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
0 gasten, 12 bots, 0 leden

Derksen achtste in Italiaans Open

Golfer Robert-Jan Derksen heeft de kater van een mislukt KLM Open weggespoeld met een hoge klassering in het Italiaans Open. De Nederlands routinier, die vorige week op de Kennemer in Zandvoort de cut miste, herstelde zich zondag met de achtste plaats in het Italiaans Open. De 39-jarige prof sloot af met een ronde van 68 slagen, vier onder par, en kwam uit op een totaal van 279 (-9).

Derksen bleef niet heel ver verwijderd van de hoofdprijs. Die was voor de Fransman Julien Quesne met 276 slagen (-12). Hij incasseerde 250.000 euro na een slotronde van 67. De Ier David Higgins en de Engelsman Steve Webster deelden de tweede plaats met één slag meer dan Quesne.

Lees hier verder op de website van Volkskrant.

Social Media
Buienradar