Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
0 gasten, 15 bots, 0 leden

Derksen erin, Lafeber eruit in Turijn

Robert-Jan Derksen heeft zich vrijdag verzekerd van deelname aan de laatste twee dagen van het golftoernooi om de Open Italiaanse titel in Turijn. Hij steeg van de 44e naar de 25e plaats met een prima rondje van 69 slagen (3 onder par), waarmee hij op 140 uitkwam. Derksen produceerde zes birdies en drie bogeys. Hij was op de eerste dag in 71 slagen rond gegaan.

Maarten Lafeber verging het vrijdag een stuk slechter. Hij miste de cut door een moeizame omloop waarvoor hij 77 slagen nodig had. Lafeber verspeelde zijn kansen door een triple-bogey op de 16e hole. Met een totaalscore van 147 kwam hij 4 slagen tekort voor kwalificatie voor het slotweekeinde.

Lees verder,

Social Media
Buienradar