Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Golf en gondels in donker

Zaterdag wordt in Maurik het donker gespeeld met lichtgevende golfballen.

Op zaterdag 21 september 2013 organiseert Pitch&Putt Golf Maurik een uniek evenement. Op die avond is het jaarlijkse Gondelfestijn op het Eiland van Maurik én kan er tegelijkertijd op de Pitch&Putt baan worden gegolfd met lichtgevende ballen.

Zaterdag wordt in Maurik het donker gespeeld met lichtgevende golfballen. Terwijl men op de golfbaan het lichtgevende balletje probeert uit te holen, varen er prachtig verlichte boten over het water langs het terras en de baan. Een evenement dat slechts

1 x per jaar en alleen in Maurik georganiseerd kan worden. Een gondelvaart is een bonte stoet van schepen en vlotten, door middel van lichtjes en vlaggen e.d. versierd en varend in het schemerdonker. Elk jaar in deze periode is de gondelvaart in Maurik en varen de boten over de Nederrijn en langs de golfbaan. Het uitzicht vanaf de baan en het terras zal ook dit jaar weer fenomenaal zijn.

Lees hier verder op de website van de Week Krant.

Social Media
Buienradar