Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
36 bezoekers online
28 gasten, 8 bots, 0 leden

De GOLFY app: nieuw van Nederlandse bodem. In slechts 5 klikken klaar om te golfen!

Onlangs is de nieuwe, gebruiksvriendelijke app ‘Golfy’ gelanceerd. Met de Golfy app kun je nu snel en eenvoudig een beschikbare golfbaan zoeken en meteen een starttijd reserveren. Het bellen en zoeken naar beschikbare banen is daarmee overbodig. De Golfy app is beschikbaar voor Android en iPhone en is gratis. Wekelijks komen er nieuwe golfbanen bij, dus de kans dat je een beschikbare starttijd vind op een baan van jouw keuze, wordt alsmaar groter.

Via de app selecteer je een baan op gewenste datum, aantal spelers, aantal holes, afstand en kosten. Zodra je een baan gekozen en bevestigd hebt, staat de reservering direct in de planning bij de betreffende golfclub. Via Golfy kunnen golfspelers bovendien profiteren van aantrekkelijke (golf)deals.

Lees hier verder op de website van Golfnet.nl

Social Media
Buienradar