Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
0 gasten, 11 bots, 0 leden

Huizing en Sluiter nog niet klaar

Een urenlange onderbreking door regen en onweer zorgde ervoor dat de Rolex Trophy toch ‘gewoon’ op zondag eindigt.

Vijf uur en 12 minuten. Zo lang lag het spel stil op de laatste dag van het met ruim tweehonderdduizend euro gedoteerde toernooi van de Challenge Tour. Na drie dagen prima weer, gooide de weergoden roet in het eten.

Van de drie Nederlanders slaagde alleen de vroeg gestarte Wil Besseling er in zijn ronde af te maken. Tim Sluiter en Daan Huizing mochten uiteindelijk pas tegen het begin van de avond de baan in, en kwamen voor het te donker werd om verder te spelen op respectievelijk negen en zes holes.

Sluiter staat er als hij zondag terugkomt op Golf Club de Geneve, het beste voor. Halverwege de laatste omloop staat de man uit Enschede op -1 voor de dag (drie birdies en twee bogeys) en -10 voor het toernooi. Met die score deelt hij de tiende plaats, op zes slagen van koplopers Lima en Otaegui.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

Social Media
Buienradar