Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
2 gasten, 9 bots, 0 leden

Golfbaan Cromvoirt op zoek naar laatste beetje geld voor realisatie

Inmiddels is men al 10 jaar bezig om in het Brabantse Cromvoirt, gemeente Vught, een golfbaan van de grond te krijgen. Stuwende kracht achter dit project is de familie Hendriks die naast de grond ook het initiatief heeft genomen. Om de baan te financieren stapte een paar jaar geleden Sander van Gelder in het project. De voormalig oprichter van het Portugese Vale de Lobo en eigenaar van golfbaan Schloss Moyland trok zich begin van dit jaar terug en de familie Hendriks besloot om alleen verder te gaan en het prestigieuze project terug te brengen naar Brabantse proporties.

Wat blijft is een 18-holes golfbaan naar een ontwerp van Kyle Phillips en de ambitie om de baan bij de top van Nederland te laten horen. De golfbaan krijgt een nieuwe naam, wordt toegankelijk met een Brabants hart en karakter.

Lees hier verder op de website van ForeMagazine.

Social Media
Buienradar