Archief

Win een dag in een skybox op het KLM Open

Het KLM Open is op Facebook een actie begonnen waarbij golfers kans maken om een toernooidag in een skybox op de Kennemer te winnen.

Door mee te doen met de ‘Skybox Bingo’ maak je kans op een skybox voor acht personen bij het KLM Open. De skybox bevindt zich op de tribunes bij de achttiende hole van de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort.

Op elke toernooidag is de skybox voor acht personen te winnen, dus vieer keer acht personen worden in de watten gelegd.

De winnaars worden met zeven vrienden een dag in de watten gelegd door een personal hostess, die er voor zorgt dat het de groep van acht in de exclusieve VIP-ruimte aan niets ontbreekt: hapjes, drankjes, een exclusieve lunch en afsluitend om 17:30 uur een borrel.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

 

Social Media
Buienradar