Archief

Zeven creatieve manier om golfballen te hergebruiken

Dus, ik ga uit met een golfer. U kent mij niet, maar geloof me als ik zeg dat heel onverwacht is.. Golf is zo’n preppy spel? Ik ben niet preppy. Maar hey, tegenpolen trekken elkaar aan en daar kun je niets aand doen. Het punt is: golfballen.
Ik had  tot nu toe nooit gedacht over de levenscyclus van een golfbal , maar je weet – die dingen zijn niet onverwoestbaar. Ze worden  gedeukt en gescheurd door de golfbaan landschapsarchitectuur en algemeen degraderen ze dan tot troep en dan is het: “Bye bye kleine bal,  naar de vuilnisbak voor jou!”

Nou, zijn er de super-groene eco-vriendelijke DIY recycler meisje waarvan ik er eentje ben die het kon verdragen dat je ze weggegooid. Kun je je voorstellen hoeveel miljoenen golfballen moeten worden begraven in stortplaatsen in het hele land? No way, niet cool. Er zijn allerlei fantastische dingen die u kunt doen met gebruikte golfballen!

Lees hier verder in het Engels wat je kunt doen met een oude golfbal op de website van MyFoxPhilly.

Social Media
Buienradar