Archief

Start Summer Sale & Titleist Fitting Dag

Vrijdag 23 Augustus a.s. start USA Golf Assen met hun  Summer Sale! Kijk voor deze aanbiedingen op http://www.golfusaassen.nl/index.php/clubs/golfclubs-aanbiedingen.html (en nog veel meer bij ons in de winkel!!)

Tevens op vrijdag 23 Augustus a.s. van 14.00 uur tot 18.00 Titleist Fitting Dag. Laat je gratis fitten door de professionele clubfitter van Titleist voor een Driver, Wood, Hybride of IJzerset. Graag vooraf even bellen of mailen voor een afspraak want het aantal plaatsen is beperkt! De fitting is geheel vrijblijvend dus u bent tot niets verplicht. Uiteraard staat er weer een hapje en een drankje voor u klaar.

En……………. bij Golf USA Assen is altijd wat te doen!

Ga hier naar de website van Golf USA Assen voor meer informatie.

Social Media
Buienradar