Archief

Internationaal Pitch&Putt Golftoernooi in Orvelte

Komend weekend (23, 24 en 25 augustus) wordt  voor de zesde keer het Pitch&Putt Golf Dutch Open gespeeld. Nadat het toernooi eerder al in Bussloo en Molenhoek werd gespeeld, is dit jaar gekozen voor de Pitch&Putt Golfbaan in het Drentse Orvelte.

 

Topspelers
Het Dutch Open is één van grootste internationale Pitch&Putt Golftoernooien. Komend weekend zullen zo’n 140 nationale en internationale topspelers uit 10 verschillende landen strijden om de toernooizege. Tot op heden is de Drent Rolf Kwant de enige Nederlander die het toernooi op zijn naam wist te schrijven (2010). Alle voorgaande toernooien werden gewonnen door Ierse topspelers als Ray Murphy en John-John Walsh.

Publiek van harte welkom
Het toernooi begint vrijdagmiddag met een Matchplay Knockout Toernooi. Op zaterdag verricht burgemeester Jan Broertjes van de gemeente Midden-Drenthe de officiële openingshandeling van het toernooi. De Pitch&Putt Golfbaan in Orvelte is het gehele toernooi vrij toegankelijk voor publiek. Bezoekers van het toernooi kunnen de spelers van heel dichtbij in actie zien. Er worden dan ook veel bezoekers verwacht tijdens het spectaculaire, internationale golfevent in Orvelte. Iedereen is van harte welkom!

Lees hier verder op de website van Pitch & Putt.

Social Media
Buienradar