Archief

Nederland eerste in Europa met nieuwe familiesport Supa Golf

Supa Golf  (1)

Op 8 augustus jl. vond op Landgoed Welderen in Elst (Gld) de kick-off plaats van een nieuw spel in Nederland; Supa Golf. Deze uit Australië overgewaaide familiesport is gebaseerd op de echte golfsport en maakt golfen toegankelijk voor iedereen. SupaGolf Europe, gevestigd in de Limburgse gemeente Peel en Maas, heeft het spel naar Europa gehaald en introduceert het nu in Nederland op de golfbanen in Elst, Afferden en Helden.

Supa Golf voor iedereen
Supa Golf is de vereenvoudigde vorm van het ‘echte’ golf en heeft daarom veel voordelen ten opzichte van de traditionele golfsport. Door de iets grotere, gekleurde golfballen en keuze uit vier vereenvoudigde golfclubs is Supa Golf gebruiksvriendelijk en door iedereen te spelen. Daarnaast is het makkelijk, goedkoper en veilig en is iedereen welkom direct het spel te komen spelen. “Over Supa Golf hebben de Australiërs goed nagedacht”, aldus Gerie Verkoelen van SupaGolf Europe, “Het is zo ontwikkeld dat de techniek van het traditionele golfen identiek is aan die van het Supa Golf.

Lees hier verder op de website van Pretwerk.nl

Social Media
Buienradar