Archief

Nieuwe lidmaatschapsvorm Het Rijk

Het Rijk Golfbanen meldt dat het op 21 juni geïntroduceerde ‘All-in Lidmaatschap’ een groot succes is. Bij een All-in Lidmaatschap is het entreegeld in het vaste jaarbedrag opgenomen.

‘Het afgelopen jaar constateerden wij voor het eerst een lichte daling in het aantal clubleden’, zegt Hans Blaauw, algemeen directeur van Het Rijk Golfbanen. ‘Omdat wij een bloeiend verenigingsleven essentieel vinden voor de gezellige sfeer op onze golfbanen ontwikkelden wij een lidmaatschapsvorm die een positieve impuls zou geven aan de ledenwerving. Blijkbaar was dit precies wat de golfer zocht! In zes weken tijd hebben we al zestig All-in Lidmaatschappen afgesloten.’

Een individueel lidmaatschap op Het Rijk Golfbanen kent twee varianten: Traditioneel of All-in. Beide vormen van lidmaatschap omvatten speelrecht, contributie aan de vereniging en de NGF-bijdrage.

Een Traditioneel Lidmaatschap omvat hiernaast ook nog entreegeld dat in de eerste zes jaar voldaan kan worden. Bij een All-in Lidmaatschap is het entreegeld in het vaste jaarbedrag opgenomen. Deze vorm van lidmaatschap kan met ingang van iedere maand aangegaan worden, en tegen het eind van het kalenderjaar opgezegd worden.

Lees verder.

Social Media
Buienradar