Archief

Waarkanikgolfen.nl nog completer

Vanaf 15 augustus is er een nieuw onderdeel dat inspeelt op het stimuleren van het aantal gespeelde ronden.

Veel golfbanen organiseren (vaak in samenwerking met de club) wedstrijden voor een breder publiek. Deze wedstrijden zijn voor iedereen toegankelijk en staan garant voor een leuke en plezierig golfdag.

Om meer aandacht te genereren voor deze wedstrijden hebben we een nieuwe functionaliteit ontwikkeld waarbij golfbanen hun ‘open’ wedstrijden/golfactiviteiten kunnen presenteren. Als golfer kun je eenvoudig zoeken binnen een straal van je woonplaats of selecteren op de handicapcriteria die voor een wedstrijd van toepassing zijn.

Sinds de introductie op 18 oktober 2012 van de website www.waarkanikgolfen.nl heeft de gehele golfmarkt kennis kunnen maken met de mogelijkheden van de site. De website stelt niet alleen golfbanen, maar ook golfclubs en golfprofessionals in de gelegenheid zich te presenteren aan het golfend publiek.

Door middel van een uitgebreid profiel kunnen golfbanen hun kenmerken en faciliteiten laten zien, ondersteund door foto’s en/of video’s. Golfprofessionals kunnen hun carrière volledig beschrijven en hiermee inzicht geven in de kennis en vaardigheden waarover ze beschikken. Een overzicht van de gevolgde bijscholingen en trainingen behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

Social Media
Buienradar