Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
21 bezoekers online
1 gasten, 20 bots, 0 leden

Open Golf Club Chapman

Op zaterdag 7 september organiseert de Drentsche Golf & Country Club in samenwerking met Open Golf Club France een golftoernooi voor koppels; de Open Golf Club Chapman. De Winnaars winnen een reis (verblijf + greenfees) naar Zuid Frankrijk óf de Opaalkust (naar keuze).

Naast de sportieve uitdaging zal het vooral een gezellige dag worden. Bovendien is de dag volledig verzorgd inclusief ontvangst, lunchpakket, baancatering, goodie bag, clubclean en een  goed gevulde prijzentafel. Naast de prijzen voor de wedstrijd vindt er na afloop nog een loterij plaats waarbij alle deelnemers nog een reis kunnen winnen naar Zuid Frankrijk óf de Opaalkust.

Lees hier verder op de website van de Drentsch Golf & Country Club.

Social Media
Buienradar