Archief

Datum Deloitte Ladies Open 2014 bekend

Het Deloitte Ladies Open 2014 vindt van 23 tot en met 25 mei plaats op The International in Amsterdam. Daarmee behoudt het toernooi de laatste week van mei op de kalender van de Ladies European Tour.

The International is voor het tweede opeenvolgende jaar de speellocatie. De nieuwe baan nabij Amsterdam beleefde met het Deloitte Ladies Open 2013 haar internationale vuurdoop en werd door speelsters unaniem bestempeld als een aanwinst voor de European Tour. 

Het Deloitte Ladies Open is een toernooi van TIG Sports en wordt ondersteund door de partners Deloitte, ABN AMRO en KLM. Het driedaagse toernooi maakt deel uit van de Ladies European Tour, het hoogste professionele niveau voor dames in Europa. Het Deloitte Ladies Open is het grootste golfevenement voor vrouwen in de Benelux en wordt in 2014 voor de 19de keer gehouden. Titelverdedigster is de Engelse Holly Clyburn.

Lees hier hier bericht op de website van de Deloitte Ladies Open.

Social Media
Buienradar