Archief

Woods voorbeeld voor McIlroy

Een gebrek aan zelfvertrouwen doet veel met een mens en zeker met een golfer. Rory McIlroy is ergens dit jaar de branie en het charisma kwijtgeraakt, waarmee hij vorig seizoen de beste golfer ter wereld werd. Alsof de tijd vijf jaar is teruggedraaid, zo verlegen komt de meest ’gevreesde’ uitdager van Tiger Woods momenteel over. De 24-jarige Noord-Ier zal vanaf vandaag zijn titel in het USPGA Championship proberen te verdedigen, maar mist waarschijnlijk de wapens om daarin te slagen.

„Het is geen geweldig jaar. Liever zat ik hier nu ook te vertellen hoe goed het allemaal met mijn spel gaat. De realiteit is anders”, was McIlroy eerlijk. De jongeling weet het even niet meer allemaal, zoveel werd een dag voor de start van de laatste Major van het jaar wel duidelijk. „Mijn swing is niet zo vloeiend als ik gewend ben.

Lees hier verder op de website van de Telegraaf.

Social Media
Buienradar