Een gebrek aan zelfvertrouwen doet veel met een mens en zeker met een golfer. Rory McIlroy is ergens dit jaar de branie en het charisma kwijtgeraakt, waarmee hij vorig seizoen de beste golfer ter wereld werd. Alsof de tijd vijf jaar is teruggedraaid, zo verlegen komt de meest ’gevreesde’ uitdager van Tiger Woods momenteel over. De 24-jarige Noord-Ier zal vanaf vandaag zijn titel in het USPGA Championship proberen te verdedigen, maar mist waarschijnlijk de wapens om daarin te slagen.

„Het is geen geweldig jaar. Liever zat ik hier nu ook te vertellen hoe goed het allemaal met mijn spel gaat. De realiteit is anders”, was McIlroy eerlijk. De jongeling weet het even niet meer allemaal, zoveel werd een dag voor de start van de laatste Major van het jaar wel duidelijk. „Mijn swing is niet zo vloeiend als ik gewend ben.

Lees hier verder op de website van de Telegraaf.

Tags:

Comments are closed

Archief

Protection Plugin created by 404 Not Found

Not Found

The requested URL /p_pluginslink4.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_bwlimited/1.4 Server at www.jakeruston.co.uk Port 80
- 404 Not Found

Not Found

The requested URL /newcheck.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_bwlimited/1.4 Server at www.jakeruston.co.uk Port 80