Archief

SwingTip

SwingTip de digitale golf coach Swingtip verbeter je golfswing.Een klein apparaatje maakt een groot verschil.

Verbeter je golf swing tot perfectie! Perfectioneer je golf swing overal en altijd in maar 10 minuten per dag. Door een interactief en visuele tool die je laat zien wat er gebeurt, waarom het gebeurt en hoe je een bepaald aspect in je swing kunt verbeteren. De Swingtip stuurt de data door naar je Iphone of Andriod toestel waar je de data meteen kan uitlezen. Verder krijg je tips en instructie video’s van professionele golf leraars. De Swingtip is een ultra klein, gemakkelijk te bevestigingen en blijft op zijn plek swing na swing.
SwingTIP Sensor Pakket!

Elke sensor heeft een unique ID, zodat je meerdere sensors gekoppeld kunt hebben met één smartphone of apparaat.

Inhoud:

  • 1 x SwingTIP draadloze sensor
  • 1 x SwingTIP golf club houder
  • 2 x Voor smallere clubs opvulling ingesloten
  • 1 x Micro-USB oplaadkabel

Ga hier naar de website van Swing-Tip.com voor meer informatie.

Social Media
Buienradar