Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
24 bezoekers online
3 gasten, 21 bots, 0 leden

Baanpermissie voor honden op Heelsum

Golfclub Heelsum laat in een persbericht weten dat honden welkom zijn op de baan bij Arnhem.

De club zegt de ‘oorsprong van golf’ hoog in het vaandel te hebben staan en verwelkomde begin dit jaar de eerste viervoeters, tot vreugde van enkele leden. Het leidde ook meteen tot nieuwe leden.

Op zaterdag 13 juli vond het evenement ‘Golf met de viervoeters op Golfbaan Heelsum’ plaats. Sinds een paar maanden bestaat op Golfclub Heelsum voor leden de mogelijkheid om (nadat de hond ‘baanpermissie’ gekregen heeft) samen met hun aangelijnde hond te golfen.

13 Juli was de eerste keer dat de leden die niet op vakantie zijn tesamen met hun viervoeters de baan in gingen. Theo en Yvonne Sloof met hun twee hondjes Birdie en Bogey voorop, zij zijn bestuurslid en voorzitter van de exploitatiestichting van Golfbaan Heelsum. Jos en Nicolette Ouwerling, Hans en Jacqueline v/d Hengel, Patrick Zelechovsky en Rene Boerhoop volgden in hun voetsporen.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar