Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
0 gasten, 14 bots, 0 leden

Bevalling helpt golfer Snedeker aan titel

De Amerikaanse golfer Brandt Snedeker heeft zondag (lokale tijd) het Canadese Open, een toernooi uit de PGA Tour, gewonnen.

Dat gebeurde mede omdat concurrent Hunter Mahan, de beste na twee ronden, zaterdag naar huis vertrok omdat zijn vrouw Kandi op het punt van bevallen stond. Zondag werd dochter Zoe geboren. ‘Ze krijgt een mooi cadeau van me’, lachte Snedeker. ‘En ik dank Kandi voor haar timing. Ik weet niet of ik hier anders had gewonnen.’

In een spannende slotronde maakte Snedeker dankbaar gebruik van een triple-bogey van naaste belager en landgenoot Dustin Johnson op de 17e hole. Snedeker kwam na een ronde van 70 slagen tot een totaal van 272, 16 onder par. Johnson moest de tweede plaats (275) delen met drie andere Amerikanen: Matt Kuchar, William McGirt en Jason Bohn.

Lees hier het bericht op de website van het AD.

Social Media
Buienradar