Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
0 gasten, 12 bots, 0 leden

Leider Mahan stopt na telefoontje

Hunter Mahan heeft het Canadees Open zaterdag als leider van het klassement spoorslags verlaten. De 31-jarige Amerikaanse golfer stond op de ‘driving range’ in te slaan toen hem voor het oog van de tv-camera een mobiele telefoon werd aangereikt. Meneer Mahan werd moet spoed teruggeroepen naar zijn woonplaats Dallas. Zijn vrouw Kandi gaf te kennen dat de geboorte van hun eerste kind zeer nabij was.

„De weeën zijn begonnen”, lichtte Mahan toe. „Daarom heb ik besloten snel mijn spullen te pakken en naar Dallas te vliegen. Maar ik kom hier de komende jaren graag terug.” Mahan stond op het punt aan de derde ronde te beginnen, waarin hij een voorsprong van twee slagen op John Merrick zou gaan verdedigen.

Social Media
Buienradar