Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

‘Developing Dunes’: Texelse in internationale golfpers

De uitbreiding van Golfbaan de Texelse van negen naar achttien holes is een bijzonder project dat aandacht krijgt in de laatste editie van het vakblad Golf Course Architecture. Het artikel in GCA met de kop ‘Developing Dunes’ is te lezen op de website van GC de Texelse die speelt op de golfbaan.

Architect Alan Rijks, die ook de eerste negen holes (1997) heeft ontworpen, crëeerde op vlak land vlakbij de echte duinen een duinlandschap voor de negen nieuwe holes die dit voorjaar zijn ingezaaid. Op de achttiende is een met bielzen gevoerde bunker gemaakt (foto) die doet denken aan de megabunker op hole 4 van Royal St. George’s.

Ga hier naar de website van GolfWeekly om het artikel te lezen.

Social Media
Buienradar