Archief

Mercedes-Benz Vision Golf Cart Op het Open Championship

Op het Open Championship (een golftoernooi in Schotland) heeft Mercedes-Benz dit weekend de Vision Golf Cart onthuld, een futuristisch crowdsource-concept voor een golfwagentje, met zonnepanelen, en… een make-upspiegel.

Voorafgaand aan het toernooi vroeg Mercedes zijn fans om mee te denken, en met goede ideëen te komen. De nuttige suggesties werden verwerkt in de Vision Golf Cart, waar we overigens vooralsnog alleen renders van hebben. Voor de mensen die met de beste suggesties op de proppen kwamen lag er bovendien een VIP-uitnodiging voor het Open Championshipklaar. Not bad.

De Vision Golf Cart is elektrisch, en de batterij wordt voortdurend bijgeladen door de zonnepanelen. De besturing gaat via een centraal geplaatste joystick.

Het wagentje is volgehangen met touch screens, die een minimalistisch interieur mogelijk maken. Apple-fans kunnen hun waar kwijt in een draaibaar docking station, en met hun iPad of -Phone diverse functies bedienen (airco, HUD, luidsprekers enz.)

Bekijk hier  meer afbeeldingen en lees verder  op de website van Autoblog.nl

Social Media
Buienradar