Archief

Inner Genius Golf & NVG werken samen aan een flow in golfbranche

Ondertekening9

Op 2 juli jl. is de samenwerkingsovereenkomst tussen Inner Genius Golf en de NVG getekend. De unieke, individuele coaching methode, ontwikkeld door Auke Hempenius (Inner Genius Golf), sluit prima aan op de veranderde vraag naar golf in Nederland. De NVG onderstreept de werkwijze van Inner Genius Golf en denkt dat de door haar ontwikkelde methodiek voor veel Golfprofessionals een uitstekende toevoeging kan zijn aan de reeds aanwezige expertise en knowhow.

Met de coaching methode van Inner Genius Golf ervaren golfers door 100% ontspannen concentratie, volledige vrijheid tijdens de golfswing. De combinatie van ontspanning en vrijheid wordt gecreëerd door bewustzijns-, balans-, ritme- en gevoelsoefeningen die op individuele basis worden ontwikkeld en uitgevoerd. Inner Genius golf belevingen zijn minimaal 75 minuten en elke vierde sessie vindt plaats in de baan. Na een discovery ontvangt de IGG co-creator een mindmap met op maat gemaakte oefeningen gekoppeld aan zijn/haar passie metafoor. De ervaringen van Inner Genius Golf hebben een product in de markt gebracht waarbij technische en mentale coaching met doelgerichte energie > flow samenkomen.

In samenwerking met de NVG gaat Inner Genius Golf haar kennis en knowhow delen met andere Golfprofessionals. In een 19-daagse experience ervaren Golfprofessionals de flow van Inner Genius Golf en haar nieuwe manier van coachen. Lees op de site van de NVG het hele artikel of bezoek de site van Inner Genius Golf voor meer informatie.

Social Media
Buienradar