Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
0 gasten, 17 bots, 0 leden

Inschrijving voor de IDHO 2013 geopend!

Met enige trots presenteren wij u het programma van de International Dutch Hickory Open 2013.

In ons streven om de deelnemers meer speelminuten te bieden en meer gelegenheid om te genieten van de unieke sfeer van de Ullerberg is het programma uitgebreid van 1 naar drie dagen. Bovendien is er voor het eerst de mogelijkheid om gedurende het toernooi op het landgoed te overnachten. Zie bij Registratie voor meer informatie.
Als klap op de vuurpijl wordt op vrijdag 20 september het IDHO diner georganiseerd, uiteraard geheel in hickory stijl. Naast heerlijk eten en gezelschap ook een extra gelegenheid om te schitteren in uw mooiste outfit.

Ga hier naar de website van Ullerberg voor meer informatie.

Social Media
Buienradar