Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
0 gasten, 17 bots, 0 leden

Landal Dutch Open Pitch&Putt Golftoernooi in Orveltermarke

Op 23, 24 en 25 augustus wordt het Landal Dutch Open Pitch&Putt Golftoernooi bij Landal Orveltermarke gespeeld. Nationale en internationale topspelers geven acte de présence. De Drentse baan is vrij toegankelijk voor publiek, van heel dichtbij kan men de spelers in actie zien. Op zaterdag zal burgemeester Jan Broertjes van de gemeente Midden-Drenthe de officiële openingshandeling van het toernooi verrichten.

Tot op heden is de Drent Rolf Kwant de enige Nederlander die het toernooi in 2010 op zijn naam wist te schrijven. Alle andere zes edities werden gewonnen door Ierse topspelers als Ray Murphy en John-John Walsh. Ook in 2013 zal het spelersveld bestaan uit zo’n 140 topspelers uit 10 verschillende landen. Het toernooi wordt gespeeld onder auspiciën van de Nederlandse Pitch&Putt Bond (NPPB) en de Internationale FIPPA.

Lees hier verder op de website van TourPress.nl en ga hier naar de website van Landal.

Social Media
Buienradar