Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
20 bezoekers online
3 gasten, 17 bots, 0 leden

Vogelnest komt uit in golftas

Schotse golfer Jim Nisbet kwam er achter dat je niet alleen birdies op de golfbaan kunt scoren maar dat ze ook in een golftas kunnen zitten toen hij een nestje roodborstjes in zijn tas vond. In het nestje lagen 5 kleine eieren. Nadat meneer Nisbet de tas een aantal weken met rust liet waren vijf gezonde roodborst kuikentjes het resultaat.

“De laatste jaren nestelde er een roodborstje in de garage, maar dit jaar viel tot mijn verassing de keus op mijn reserve golftas. Toen ik het nest vond met het roodborstje aan het broeden heb ik geprobeerd het nest niet te verstoren, maar heb wel het risico genomen om wat foto’s te nemen.”

Lees verder (Engels).

 

Social Media
Buienradar