Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
1 gasten, 12 bots, 0 leden

Benefiettoernooi voor broers op Hooge Graven

Op maandag 16 september wordt op Golf & Country Club Hooge Graven het toernooi ‘2 Brothers 4 Duchenne’ gehouden. De golfwedstrijd voor broers is een benefiettoernooi voor het Duchenne Parent Project

‘2 Brothers 4 Duchenne’ wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Eerst onststond het idee voor een wedstrijd tussen broers. Eén van de benaderde broers was actief voor het Duchenne Parent Project en stelde voor om de wedstrijd te koppelen aan deze stichting. Duchenne Spierdystrofie is een spierziekte die alleen voorkomt bij jongens.

Deelname

Deelname is dus mogelijk voor twee broers of een veelvoud daarvan. Op dit moment zijn er nog voldoende plekken beschikbaar. Wilt u meedoen of meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar 2B4D@dikken.org of kijk op www.facebook.com/events/484318061616486.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

 

Social Media
Buienradar