Archief

Golfster loost caddie tijdens U.S. Open

Jessica Korda heeft zaterdag tijdens de derde ronde van de U.S. Women’s Open in Southampton (New York) haar caddie Jason Gilroyed op staande voet ontslagen. Volgens Korda waren er constant meningsverschillen en stond haar hoofd niet naar een verdere samenwerking met Gilroyed.

Haar vriend Johnny DelPrete, zelf profgolfer, neemt de werkzaamheden waar. Vooralsnog lijkt de wisseling van de wacht goed uit te pakken: op de eerste 9 holes van de derde ronde, toen Gilroyed haar caddie nog was, scoorde Korda 5 slagen boven par, terwijl ze de rest van het parcours aflegde in 1 onder par, uitkomend op een slagentotaal van 76. In het tussenklassement bekleedt ze nu de gedeelde zesde plaats, 1 boven par, 11 slagen achter klassementsleidster Inbee Park.

Lees verder.

Social Media
Buienradar