Archief

Joost Luiten leidt met een slag voorsprong het Iers open

Met nog achttien holes te spelen op het Iers open heeft Joost Luiten een slag voorsprong op de concurrentie. Na het winnen van het Lyoness open drie weken geleden in Oostenrijk en een 11e en een 10e plaats bij de laatste twee wedstrijden kan Luiten zondag zijn derde titel pakken op Carton House. Met een foutloze ronde 66 (-6) staat Luiten op een totaal van 13 slagen onder par. “Het was een goede dag ondanks de stevige wind. Ik speel goed en constant zonder al te veel gekke fouten en dat is lekker. Ik hou van deze baan maar dat is natuurlijk ook omdat ik na drie ronden aan de leiding ga. Je moet hier alleen uit de fairway bunkers blijven. Alle toernooien zijn lekker om als leider de laatste ronde in te gaan maar dit keer is het het Iers Open en dat maakt het speciaal. Het maakt mij niet uit wie achter me staat zolang ze maar achter me blijven, je moet geduldig blijven en de birdies op kaart blijven zetten”.

Lees hier verder op de website van ForeMagazine.

Social Media
Buienradar