Archief

Moeder en zoon Bos winnen golftoernooi

Sponsor Jacques Rikken met de winnaars Christiane Bos en Matthijs Bos en organisator Raymond Prinsen. eigen foto

In totaal 36 deelnemers hebben meegedaan aan het Meilink Borculo Golftoernooi 2013. Het toernooi, waarin (oud-)inwoners van Borculo strijden om de Nel Rikken Bokaal werd voor de vijftiende keer gehouden op de baan van de Lochemse golfclub De Graafschap.

Het door Meilink Industriële Verpakkingen ondersteunde toernooi is elk jaar weer een evenement waar oude bekenden elkaar ontmoeten. Bij de dames werd de beker gewonnen door Christane Bos uit Gelselaar, die de winnares van de vorige editie Harmien Slijkhuis uit Gorssel nipt voor wist te blijven. Derde bij de dames werd debutante Ria Lusink. De longest drive werd ook gewonnen door Christiane Bos, die ook nog de prijs voor de bruto laagste ronde in de wacht sleepte.

Lees hier verder op de website van de Weekkrant.nl

 

Social Media
Buienradar