Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
10 bezoekers online
1 gasten, 9 bots, 0 leden

Golfdemodagen 2013

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe ijzers of houten, kun je naar een golfshop in de regio gaan om diverse golfmerken te testen, het is bij veel golfshops ook mogelijk om je op te laten meten en te oefenen op een golfsimulator
Het nadeel is dat je de bal niet kan zien zoals je gewend bent op de eigen drivingrange, dan kan je de balvlucht meer vergelijken met je bestaande ijzers of driver, veel mensen gaan dan ook naar een golfshop bij een golfclub in de buurt, waar de golfpro je zeer goed kan adviseren, het nadeel kan zijn dat deze winkel niet alle golfclubs heeft die je wilt proberen.

Tijdens de Golfdemodagen kunt u op de driving range ijzers, fairway woods, driver, wedges en hybrids uit proberen.

Eerstvolgende demo dagen:

6-7-2013 Golfbaan Bergvliet Oosterhout
4-8-2013 Golfbaan Texel Cocksdorp
25-8-2013 Golfbaan Bergvliet Oosterhout

Lees verder.

Social Media
Buienradar