Archief

Joost Luiten mist kwalificatie voor het Brits Open

Joost Luiten heeft zich na de eerste ronde van de kwalificatie voor het Brits Open op de golfbaan van Sunningdale teruggetrokken. De Bleiswijker die afgelopen weekeinde in München nog gedeeld 10e werd maakte een 79 (+7) op de New Course van de baan. Luiten moest op de Old Course, die in de middag op het programma stond, een ronde 61 maken om bij de eerste 10 spelers te komen die een startbewijs verdienen voor de oudste golfwedstrijd in de wereld. Luiten koos eieren voor zijn geld en stapte uit om zich voor te bereiden op de komende toernooien waar hij nog twee kansen heeft om zich te kwalificeren door of te winnen of in de top 50 van de wereld te komen. Maarten Lafeber die ingeschreven stond verscheen maandag niet aan de start.

Lees hier het bericht op de website van ForeMagazine.

Social Media
Buienradar