Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Girlz Golf: ‘dit is toch zo’n goed concept!’

Om meer meisjes aan te moedigen te beginnen of door te gaan met golfen, is de NGF gestart met een serie Girlz Golfdagen.

Meisjes en golf – al jarenlang leert de praktijk dat het voor clubs een uitdaging is om meisjes aan het golfen te krijgen en te houden. Het aantal golfende meisjes bleef de afgelopen jaren achter ten opzichte van de jongens. Met het programma Girlz Golf wil de NGF meer meisjes interesseren voor de golfsport. Doel is om meisjes te laten zien hoe leuk golf is, en om meisjes die al golfen aan te moedigen door te gaan.

Op Golfclub Almeerderhout werd daarom op 15 juni de eerste Girlz Golfdag van het jaar gehouden. Een groot succes: ruim zeventig meisjes van diverse speelsterktes kwamen op de meisjesgolfdag af. De deelnemers kwamen grotendeels uit de regio: uitnodigingen werden via de NGF en de jeugdcommissie van Almeerderhout verspreid onder scholen en sportverenigingen in de omgeving, maar ook via de regionale kranten  en Facebook kreeg het evenement bekendheid.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

Social Media
Buienradar