Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
0 gasten, 12 bots, 0 leden

REDLINE GOLF NIEUWE HOOFDSPONSOR FALDO SERIES NEDERLAND

Faldo Series Nederland heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden in het Limburgse golfmerk Redline Golf. Toeval of niet, het toernooi waar de top van de Nederlandse en buitenlandse jeugd tot 21 het tegen elkaar opneemt, wordt dit jaar op 24, 25 en 26 juli georganiseerd op de Limburgse golfbaan Landgoed Bleijenbeek.

partnership
Het partnership gaat volgens eigenaren David Verburg en Yolanda Bros verder dan alleen het binden van de naam aan het internationale jeugdtoernooi. ‘Met de T-Rex Tour hebben we een bal die past bij dit niveau. Sommige Nederlandse jeugdtalenten zijn al overgestapt en presteren boven verwachting.’, aldus Verburg. ‘Het is dus logisch dat we kiezen voor een toernooi waarin de top van de Europese jeugd speelt. We zijn een jong golfmerk. Dat speelt ook mee. Past prima bij die jonge talenten.’ Redline en Faldo Series ondersteunen elkaar ook op diverse andere vlakken volgens Bros. ‘Op gebied van marketing, concept & strategie en vormgeving ondersteunen we de Faldo Series voor zover mogelijk. We hebben een platform met Redliners en followers waar we via email en social media contact mee hebben. Voor aanvang van het toernooi organiseren we dan ook twee events voor Redliners.’

4P Tourbal
‘Alles draait in golf om vertrouwen. Onze 4P tourbal verbaast menig golfer niet alleen vanwege haar betaalbare prijs, maar ook door zijn prestaties. Dat laatste kun je alleen ervaren door er zelf mee te spelen en jonge talenten te overtuigen om de stap naar de T-Rex te maken.’, aldus Verburg. ‘Ook dat is een belangrijke reden waarom we voor de Faldo Series hebben gekozen.’

Lees hier verder op de website van Redline Golf.

Social Media
Buienradar