Archief

Nieuwe MyJoys modellen

FootJoy breidt het MyJoys programma – waarmee je schoenen kunt personaliseren – uit met nieuwe modellen voor mannen en vrouwen.

Voor de heren is de spikeloze Contour Casual  toegevoegd en deze schoen is nu dus beschikbaar in 1,6 miljoen verschillende designs.  Voor het zadel kan je tegenwoordig twee kleuren gebruiken en ook de basis- en accentkleur kan je zelf kiezen, zodat ze goed passen bij de veters.

De vorig jaar geïntroduceerde Contour Casual kan je zowel op als naast de baan dragen en is gemaakt van zeer zacht leer voor optimaal comfort. De spikeloze DuraMax zool is duurzaam en zeer flexibel, terwijl je toch ruim voldoende grip hebt in alle omstandigheden.

Lees hier verder op de website van Golf.nl en ga hier naar de website van FootJoy.

Social Media
Buienradar