Archief

Pitch&Putt Golf bestaat 15 jaar

Precies 15 jaar geleden werd in Koekange de allereerste Pitch&Putt Golfbaan geopend door Erik Jorritsma. “Wat in Ierland kan, kan hier ook”,  was zijn gedachte. Hij bedacht het concept van de Pitch&Putt Golf franchiseformule én met groot succes. Pitch&Putt Golf is hard op weg naar een landelijke dekking, medio 2013 wordt de 24stebaan in Nederland geopend.

De oorsprong
De bakermat van Pitch&Putt Golf ligt in Ierland en Engeland. Al sinds 1935 zijn daar op de vele banen duizenden actieve spelers te vinden. Met name in Ierland worden er wekelijks toernooien en competities gespeeld en is het een echte volkssport. Sinds de start van Pitch&Putt Golf in Nederland in 1998, groeit de interesse voor Pitch&Putt Golf ook in de rest van de wereld. Naast het opzetten van het concept in Nederland, heeft Jorritsma tevens aan de wieg gestaan van de oprichting van internationale Pitch&Putt Golf Bonden waarbij zo’n 19 landen betrokken zijn.

Pitch&Putt Golf anno 2013
Pitch&Putt Golf is het seizoen 2013 gestart met een nieuwe ‘look & feel’ en een nieuwe slogan, The Best of Golf! Jorritsma, directeur van Pitch&Putt Support, ligt toe: “Profileerden we ons tot op heden als (een van de vele) aanbieder(s) van een leuke activiteit, vanaf nu zetten we het Pitch&Putt Golfspel nadrukkelijker ‘in de etalage’. Het golfspel voor iedereen is ons uithangbord. Dat is, zeker in de markt van groepsuitjes, onze grote onderscheidende waarde. Pitch&Putt Golf wil zich anno 2013 als een onderscheidend en dynamisch merk in de markt zetten. We profileren ons daarbij als altijd verrassend, gedurfd, soms wat de randjes opzoekend, onderscheidend, maar geschikt voor jong en oud. Kortom Pitch&Putt Golf heeft al het beste van het golfspel!”

Kijk voor meer informatie op www.pitch-putt.nl

 

Social Media
Buienradar