Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
1 gasten, 15 bots, 0 leden

Speel mee met de Skymax Greensome!

Wegens succes voor de 5e keer geprolongeerd!

1461d0a189e22624566a1e23876c63d6Graag nodigen wij u uit voor de 6e editie van de Skymax Greensome! Het gezelligheidstoernooi voor koppels welke voorafgaat aan het Top of Holland Open. Dit jaar zal de Skymax Greensome gespeeld worden op donderdag 1 augustus, het Top of Holland Open zal plaatsvinden op vrijdag 2 augustus!

Geniet van een goed verzorgde golfdag op de Drentsche Golf & Country Club en maak tevens kans op leuke prijzen! Koffie en thee staat voor u gereed bij ontvangst, er is een baancatering en na afloop serveren wij een borrelgarnituur. Ook zal er na afloop een loterij plaatsvinden waarbij er o.a. nog leuke prijzen worden verloot!

De Skymax Greensome wordt gespeeld in teams van twee personen, waarbij de teamstelling naar eigen wens kan worden ingevuld. U en uw partner slaan allebei af, daarna kiest u gezamenlijk de beste bal waarmee u, om en om, de hole uitspeelt. Op de gezamenlijke handicap wordt een 3/4 verrekening toegepast, de maximum playing handicap is 36. Het team met de hoogste stableford score is winnaar.

Ga hier naar de website van de Drentsche Golf & Country Club voor meer informatie.

Social Media
Buienradar