Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
28 bezoekers online
25 gasten, 3 bots, 0 leden

Inschrijving voor Landerdse Golfdag geopend

De jaarlijks terugkerende Zeelandse Golfdag is opgeschaald naar een ‘interdorpelijk’ gebeuren waarin vanaf dit jaar startplaatsen beschikbaar zijn voor golfers uit de hele gemeente Landerd. De inschrijvingen voor de Landerdse Golfdag (LGD) is op 12 juni officieel geopend. De dag wordt op zaterdag 21 september gehouden op golfbaan De Hooge Vorssel in Nistelrode.

De LGD is een informeel maar prestatiegericht golftoernooi, speciaal voor de Landerdse golfer die fanatiek golfen graag combineert met gezelligheid. Deelname aan de golfdag is uitsluitend mogelijk voor inwoners van de gemeente Landerd en golfers die in Reek, Schaijk of Zeeland zijn geboren. De minimale leeftijd is achttien jaar en eenieder dient in het bezit te zijn van een GVB of geldige EGA handicap.

Na een eerste inventarisatie hebben zich al een overweldigend aantal golfers ingeschreven. Het maximaal aantal inschrijvingen is vastgesteld op 84. De dag wordt opgedeeld in twee varianten, te weten; een kampioenswedstrijd in de spelvorm Stableford (actieve hcp. 0-36, max. playing hcp. 28.0) en een recreatiewedstrijd (hcp. 0 tot 54) in gecombineerde spelvormen Stableford (9 holes) en 2-Person Best Ball (9 holes).

Lees hier verder op de website van Arenalokaal.nl en ga hier naar de website van de Landerse Golfdag voor de inschrijving.

Social Media
Buienradar