Archief

“Expert Golf” iPhone app met een wereldprimeur

ExpertGolf_allrounder_app1Dankzij “Expert Golf” kunnen spelers nu hun scorekaart digitaal ondertekenen op het touchscreen en via Wi-Fi versturen.

Nog juist op tijd voor het begin van het nieuwe seizoen, hebben de ontwikkelaars van de beste golfapp, “Expert Golf”, hun applicatie volledig herzien. De app heeft nu een absolute wereldprimeur – de elektronische scorekaart die direct ondertekend kan worden met het iPhone touchscreen. De scorekaart kan dan via AirPrint draadloos uitgeprint worden of per e-mail naar het secretariaat worden verzonden. Deze toepassing is revolutionair binnen het toernooimanagement.

Met de meest recente update van versie 3.2 is de allrounder onder de golfapps ook in andere opzichten geoptimaliseerd – de nauwkeurigheid van de GPS-afstandinformatie is verbeterd en is met een maximale afwijking van 1-2 meter aanzienlijk accurater dan andere golfapps. Bewegende illustraties en video’s geven stap voor stap uitleg over de te volgen procedure bij regelkwesties. Deze instructies zijn beschikbaar in tien verschillende talen. Een nieuwe functie, de “ballen-zoek-timer”, voorkomt discussies over de verstreken tijd en daarmee onnodig oponthoud. Verder is het navigeren in de applicatie nu eenvoudiger, waardoor de gebruiker alle voordelen van de app kan toepassen zonder een gebruiksaanwijzing te hoeven raadplegen.

Kortom, de “Expert Golf” is de perfecte virtuele caddie die uw golfronde nog plezieriger zal maken.

Meer informatie op www.expertgolf.nl

Social Media
Buienradar