Archief

Win een plek in de Pro-Am van het KLM Open

BurgGolf biedt iedere golfer de kans om mee te spelen in een van de pro-ams van het KLM Open 2013 op de Kennemer Golf & Country Club.

Hoe kan je je kwalificeren voor pro-am?

Op BurgGolf-banen worden de komende tijd wedstrijden gespeeld. Per wedstrijd kwalificeren zich vier golfers (twee mannen en twee vrouwen) voor een finale, die op 7 september 2013 gespeeld gaat worden op BurgGolf Purmerend.

De beste speelster en speler in de finale winnen een plaats in de 9-holes pro-am van het KLM Open. Een derde toegangsticket wordt verloot onder de finalisten. De drie gelukkigen spelen in een flight met een professional van de European Tour.

Het KLM Open wordt dit jaar gespeeld op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort van 12 tot en met 15 september. De pro-am is voorafgaand aan het KLM Open. De Kennemer zal voor de 21ste keer gastheer zijn van het grootste golftoernooi van Nederland.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar