Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
1 gasten, 16 bots, 0 leden

18 holes golfbaan in het Vondelpark

In het Vondelpark wordt vrijdag 14 juni voor de 19e keer het golftoernooi Vondelpark Open georganiseerd. Het park wordt deze dag omgetoverd tot een volwaardige 18 holes golfbaan. Met het toernooi wordt er geld opgehaald voor de renovatie van het Vondelpark.

Circa 150 deelnemers en vrijwilligers zetten zich die dag in voor de ‘Vondelverzen’ banken. ‘Vondelverzen’ banken zijn klassieke banken van gietijzer en hout.

Wethouder Joep Blaas opent het toernooi. Om 07.30 uur wordt de eerste bal vanuit het Rosarium het park in geslagen door Jort Kelder, waarna er tot 12.00 uur gespeeld wordt. Hierna wordt voor alle teams en vrijwilligers een uitgebreide lunch geserveerd en wordt afgesloten met een borrel.

Lees hier het bericht op de website van Dichtbij.

Social Media
Buienradar