Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
0 gasten, 14 bots, 0 leden

Bird watching

Alle bij de NGF aangesloten clubs worden jaarlijks uitgenodigd deel te nemen aan de Bird Watching Day.

Er wordt geacht op dezelfde dag 24 uur vogelsoorten te tellen op zicht en/of geluid. Geïnteresseerden kunnen al op geluid beginnen te tellen net voor zonsopgang.

De veertiende editie van deze jaarlijkse vogelteldag heeft plaatsgevonden op 20 april 2013. De volgende editie van dit jaarlijkse evenement zal plaatsvinden op 19 april 2014. Een uitnodiging hiervoor zal in maart 2014 worden verstuurd. Een poster en ansichtkaarten, om u in de gelegenheid te stellen het initiatief op een opvallende manier onder de aandacht te brengen bij uw leden, wordt bij de uitnodiging gevoegd.

Op veel clubs wordt de telling ook wel in tweeën gedeeld: ’s ochtends vroeg een wandeling vanaf 5.00 uur tot een gezellig ontbijt, en dan later op de dag nog een ronde voor mogelijk wat aanvullingen op de lijst.

Lees hier verder op de website van de NGF.

Social Media
Buienradar