Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Loslopende golfers op de Meerdijk

Wie op donderdag 6 juni het sportcomplex De Meerdijk aandoet, moet niet verbaast opkijken als hij of zij op de meest onverwachte plekken groepen golfers aantreft.

In het voetbalstadion van FC Emmen, het rugbyveld of de sintelbaan van de Sperwers kunt u puttende en afslaande deelnemers aantreffen van het door de Emmer Rotary gehouden Meerdijk Open Golftoernooi. De jaarlijkse wedstrijd wordt voor de achtste maal gehouden. Steevast komen de opbrengsten ten goede aan enkele kleinschalige goede doelen.

Volgens medeorganisator Eddy Heuzeveldt doen er dit jaar 72 golffanaten mee, die weer zijn verdeeld over 18 teams. ‘Bedrijven en instellingen zijn aangeschreven om deel te nemen. De inschrijving per flight, oftewel een groep bestaande uit vier spelers, bedraagt 1200 euro. Na aftrek van kosten waaronder catering en huur van de opvangruimte, blijft er 12.000 euro over. Die wordt geschonken aan drie geselecteerde goede doelen.’

Lees hier verder op de website van Emmen.nu

Social Media
Buienradar