Archief

Het Rabobank Stadspark Open zoekt vrijwilligers

Zondag 23 juni is het weer zo ver, de vijfde editie van het Rabobank Stadspark Open 2013! Een eendaas golftoernooi in het Groninger Stadspark. In het Stadspark liggen dan 18 volwaardige holes met daarbij allerlei gratis side events voor de toeschouwers.

Doe je als vrijwilliger de laatste en lustrumeditie op zondag 23 juni mee?

Wij kunnen dit niet alleen en daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen. Wat krijg je terug voor je inzet? Als vrijwilliger ontvang je een polo en complete verzorging qua eten en drinken voor de gehele dag en uitnodiging voor het diner. bij Ni Hao Stadspark Paviljoen waar je na af loop kan netwerken met onze partners en deelnemers. Alle vrijwilligers van dit jaar krijgen ook een ticket voor een wedstrijd van de GaTerra Flames (basketbal) voor volgend seizoen!

Ga hier voor meer informatie naar de website van het Rabobank Stadspark Open.

Social Media
Buienradar