Archief

G4 Tour

G4Tour_2toneVanaf 14 juni begint er in Nederland een nieuw wedstrijdcircuit: de G4 TOUR. De G4 TOUR zal in 2013 bestaan uit 5 wedstrijden op verschillende banen door heel Nederland. Het unieke aan deze tour is dat het ruimte biedt aan spelers van echt alle niveaus. De deelname staat namelijk open voor spelers vanaf GVB/HCP54, maar ook voor professionals. Er wordt gestreden in 4 categorieën: Pro’s, tot HCP15, tot HCP36 en GVB/HCP54.

Nu bieden we beginnende golfers de bijzondere mogelijkheid om de prestaties van de professionals in dezelfde wedstrijd eens van dichtbij te bekijken en voor lage handicappers is er de optie om de krachten eens met deze pro’s te meten.

Natuurlijk staat gezelligheid tijdens de G4 TOUR voorop, maar een gezonde competitieve instelling wordt zeker gestimuleerd door de grote prijzentafel van meer dan 60 prijzen per wedstrijd. Er valt namelijk (voor elke categorie amateurs) op elke hole een extra prijs voor de neary of een longest drive te winnen. Iedere speler die aan tenminste 3 wedstrijden meedoet krijgt een plaats op de Order of Merit.

Ga hier naar de website van G4 Tour voor meer informatie

Social Media
Buienradar