Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
19 bezoekers online
3 gasten, 16 bots, 0 leden

Ondernemersstrijd op Golf Open

JCI Ede, voorheen Juniorkamer Ede, houdt woensdag 29 mei het vierde JCI Golf Open. Op de golfbaan van de Edese Golf Club bij Papendal gaan diverse jonge ondernemers de strijd met elkaar aan. Maar niet alleen het sportieve aspect is tijdens het toernooi van belang.

JCI Ede zet zich al bijna vier decennia in voor maatschappelijke doelen in en rond de gemeente Ede. ,,We zijn een serviceclub voor jonge ondernemers tot veertig jaar”, vertelt Rianne van der Schilden van JCI. Elk jaar kiest de club een goed doel om tijdens de diverse activiteiten, die door het jaar worden gehouden, geld voor in te zamelen. ,,Tijdens het vierde Golf Open staat theehuis De Roek centraal”, vertelt Dirk Jan van den Brink die namens JCI verantwoordelijk is voor organisatie rond het golftoernooi. ,,Het theehuis staat op het terrein van zorginstelling ‘s Heeren Loo in Wekerom en de beheerder heeft de ambitie om met name het restaurant verder uit te breiden. Het is een ontmoetingsplek voor bewoners en hun familie, bewoners werken er ook. Maar het gebouw is aan een renovatie toe. Onder meer de keuken moet worden aangepakt zodat er in de toekomst wellicht ook meer bezoekers van buiten de zorginstelling bij De Roek komen eten. De afgelopen jaren hebben we met de Golf Open steeds geld opgehaald voor fietsevenement Alpe d’HuZes, maar dit jaar is De Roek als lokaal initiatief aan de beurt”, zegt Van den Brink.

Lees hier verder op de website van EdeStad en ga hier naar de officiele website van de JCI Golf Open.

Social Media
Buienradar