Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
20 bezoekers online
0 gasten, 20 bots, 0 leden

Hoenderdaal opent nieuwe golfbaan

Al sinds 1996 kunnen golfliefhebbers op Hoenderdaal terecht voor een 9-holes par 3 golfbaan en oefenfaciliteiten zoals een chipping & putting green en een overdekte driving range. Echter, de afgelopen maanden is hard gewerkt om de baan een upgrade te geven; langere holes, nieuwe bunkers, mooie vijvers, nieuwe afslagplaatsen, nieuwe bruggen en een par 4 hole van circa 220 meter. Mede dankzij deze laatste verbetering heeft Hoenderdaal inmiddels de officiële D-status van de NGF ontvangen en kan men ook bij Hoenderdaal terecht voor het NGF-lidmaatschap en handicap registratie.

Vorige week werd de nieuwe baan in gebruik genomen. De eer voor de eerste afslag was voor Hoenderdaal medewerker Hilbert Anbeek, aanjager van het project. In het bijzijn van directeur Hans Blankenstein en een aantal geïnteresseerden sloeg hij netjes de eerste bal in één keer op de nieuwe green.

Lees hier verder op de website van Nieuwsblad de Kaap.

Social Media
Buienradar