Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
0 gasten, 14 bots, 0 leden

Ladies Day met golfbeurs op De Compagnie

Golfclub De Compagnie houdt op zaterdag 25 mei in het kader van het 25-jarige bestaan een ‘Ladies Day’. De dag is ook bedoeld voor vrouwen die nog niet golf spelen.

Op de Ladies Day wordt rondom het clubhuis een golfbeurs gehouden met onder meer ‘modeflitsen, sieraden, tassen, kunst, sjaals, schoonheidsadvies, golfattributen en heerlijke proeverijen met wijn, kaas, noten en aardbeien’. De golfbeurs wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal lokale en regionale ondernemers.

Om 12:00 uur begint een wedstrijd voor ervaren golfers. Voor dames die willen kennismaken met de sport wordt een clinic gehouden door golfpro Wouter Oosting. Deze introductie duurt van 13:00 tot 16:00 uur. Wie wil meedoen aan de clinic dient zich aan te melden via info@golfclubveendam.nl.

Lees hier het bericht op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar